Pares estigueu alerta, l'AMPA de l'escola ha decidit posar en marxa un blog.
Sabem que penseu que això és una feinada, però ens ho hem pres amb molta il·lusió i volem la vostra participació. Volem un espai de tots i per a tots, on estem oberts a qualsevol suggeriment.
Per tant, si voleu comentar alguna xerrada interessant a la que heu assistit, una festa del vostre poble, ciutat o país, endavant i que tothom ho sàpiga!

La nostra adreça és ampacaterina@gmail.com.
Fins molt aviat.


L'AMPAQUE ÉS L’AMPA?

L ’AMPA és l’associació de mares i pares dels alumnes de l’escola Sta. Caterina de Siena i L’ Esquitx. Té una junta que els representa, i tots els pares i mares en poden formar part.
Aquests pares voluntàriament dediquen una mica del seu temps en el bé de l’escola i dels nostres fills.
La junta està formada per els càrrecs següents:

-          President
-          Vicepresident
-          Tresorer
-          Secretari
-          Vocals
-          Col·laboradors


QUÈ FA L’AMPA?

L’ AMPA col·labora amb el col·legi amb les festes pròpies de l’escola, com, el festival de Nadal i la festa de Santa Caterina. Per els nens de l’ Esquitx el patge reial porta joguines, i per St. Jordi es regala un lot de llibres.
Per la festa Sta. Caterina,convidem a esmorzar xocolata a tots els alumnes i a gaudir d’una millor festa amb un grup d’animació.

Es realitzen a través de l’associació dues activitats familiars durant el curs: la Caminada i el Sopar a la Fresca per compartir amb els fills, pares i amics una bona estona.

L’ AMPA, organitza les activitats extraescolars que es fan de 5 a 6 i quarts de 7 de la tarda. 

Els cursets de natació que fan els alumnes de 1r fins 4t curs són finançats per l'AMPA.

Cada any, l’associació fa un regal a l’escola (ordinadors, llibres, material etc) per ajudar i col·laborar en l’educació dels nostres fills.

L’AMPA també participa a l’escola de Pares i Mares que organitza l’ajuntament de Vic i que agrupa totes les AMPES de les escoles de la ciutat.
Col·labora també a, el PEC, rutes escolars.


FINANÇAMENT

Per poder portar a terme totes aquestes activitats, l’AMPA obté els recursos econòmica de tres fonts: la quota trimestral a les famílies, els guanys de la loteria i una subvenció del patronat d’esports.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada